Přemýšlíte o nové kuchyni? Rádi Vám s tím pomůžeme, ale je potřeba mít alespoň základní představu o tom, co byste chtěli. Předtím, než se vydáte k nám, je dobré se na tuto návštěvu připravit. Zde je několik kroků, které Vám pomohou maximalizovat efektivitu Vaší schůzky a přispějí k vytvoření kuchyně Vašich snů.
1. Prostor a uspořádání

První krok při plánování nové kuchyně je promyslet si prostor, kde bude kuchyňská linka umístěna. Zvažte, kolik lidí se bude v kuchyni pohybovat a jak často. Vytvořte si laický náčrt, kde bude zaznamenáno umístění stávajících přívodů vody, plynu, odpadů a odtahu odsavače par. Toto je zvláště důležité, pokud neplánujete měnit dispozice kuchyně.

2. Okna a topení

Zaznamenejte si, zda je v místnosti okno, jak vysoký je parapet a kolik místa zabírá topení. Tato informace je důležitá pro správné umístění kuchyňských skříněk a spotřebičů. Věnujte také pozornost případným stavebním omezením, která mohou ovlivnit uspořádání kuchyně.

3. Připravte si inspiraci

Před návštěvou naší prodejny si projděte různé designové časopisy, webové stránky a sociální sítě, abyste získali představu o stylech a trendech, které se Vám líbí. Přineste si s sebou obrázky a poznámky, které nám pomohou lépe pochopit Vaše preference a představy.

4. Rozpočet

Mějte představu o Vašem rozpočtu. Toto nám umožní doporučit Vám nejvhodnější materiály, kování a spotřebiče, které budou odpovídat Vašim finančním možnostem.

Co Vás u nás čeká?

  • Konzultace a návrh: Při první návštěvě naší prodejny si společně poslechneme Vaše představy o nové kuchyni a probereme Vaše možnosti. Zajímá nás vše od uspořádání prostoru až po konkrétní materiály a spotřebiče, které preferujete.

  • Výběr materiálů a kování: Na naší prodejně máme vystavené různé typy kuchyní, na kterých Vám odborně vysvětlíme vše, co potřebujete vědět o materiálech, kování a spotřebičích. Pomůžeme Vám vybrat to nejlepší řešení pro Váš prostor a potřeby.

  • Grafický návrh a cenová nabídka: Na základě Vašich požadavků a prostorových možností zpracujeme grafický návrh Vaší nové kuchyně. Tento návrh Vám poskytne vizuální představu o výsledku a umožní případné úpravy dle Vašich připomínek. Součástí návrhu bude i podrobná cenová nabídka, která Vám pomůže plánovat Váš rozpočet.

U nás v Toposu vyrábíme kuchyně na míru

V Toposu se specializujeme na výrobu kuchyní na míru, které přesně odpovídají Vašim potřebám a představám. Díky našemu individuálnímu přístupu a široké nabídce kvalitních materiálů a moderních technologií jsme schopni vytvořit kuchyň, která bude nejen esteticky příjemná, ale i maximálně funkční a praktická.

Závěrem

Příprava před návštěvou prodejny je klíčovým krokem k vytvoření kuchyně, která bude nejen funkční, ale i esteticky příjemná. Naše odborné poradenství a široká nabídka kvalitních materiálů a spotřebičů Vám umožní realizovat kuchyň přesně podle Vašich představ. Těšíme se na Vaši návštěvu a společnou tvorbu Vaší nové kuchyně!